Camperos Deegstengeltjes
Picos Camperos, gebakken in extra vierge olijfolie
Picos Camperos zijn een typische Spaanse toast in de vorm van een klein stengeltje. Onze picos zijn afkomstig uit Sevilla in de Zuid-Spaanse streek Andalusië.
De stengels zijn ontstaan in de tijd dat er in Spanje een overvloed was aan olijfolie en zijn langer houdbaar door het gebruik van olijfolie. Deze picos camperos werden eerst gebruikt door zeelui tijdens hun lange bootreizen. De picos camperos worden geproduceerd door het familiebedrijf Monti waar passie en de beste ingrediënten voorop staan. Dit resulteert in een smaakvol product.
Spaanse picos camperos hebben een neutrale smaak en zijn heerlijk om samen te gebruiken met alle dips en tapenades, Spaanse tapas, olijven en kaas. Ook is het lekker om er eens een plakje Serrano ham omheen te rollen. Kortom, picos zijn zeer veelzijdig in gebruik en mogen in een Spaans cadeaupakket dan eigenlijk ook niet ontbreken!
Productbeschrijving
- Verpakt in zakje van 200 gr netto.
- Fabrikant: Vinsoles (Sevilla)
- Ingrediënten: Bloem, gist, zout en extra vierge olijfolie.
- Gebakken in olijfolie
- Lekker bij tapa's of als dip stokje bij uw Spaanse sauzen en tapenades.