Cheesecake Mix Royal
- Poedermix voor cheesecake
- Inhoud: 325 gr - 8 porties
- Producent: Mondelez - Madrid
- Ingrediënten:Poedermix voor room met kaas: Suiker, magere melkpoeder, gemodificeerd zetmeel, geheel geharde kokosboter, melk weipoeder, kaaspoeder, gelatine, glucosestroop, citroenzuur, zout, aroma's. Poedermix voor koekjes bodem: tarwebloem, suiker, palmboter, glucose- en fructose stroop, melkweipoeder, rijsmiddelen, zout, aroma. Poedermix voor siroop met aardbeiensmaak: suiker, citroenzuur, aroma's
- Kan ei bevatten
- Gratis bezorging vannaf 65 euro
- Binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd
Werkwijze
Ingrediënten
- 40 gr boter
- 400 ml volle melk
- 1 zakje koekjes bodem mix
Bereiding koekjes bodem:
- Smelt 40 gram boter in een potje
- Haal van het vuur en voeg de inhoud van het zakje basismix toe.Meng goed met een eetlepel.
- Bedek de bodem van een vorm met het zanddeeg
- Laat in de koelkast of vriezer staan terwijl je de room klaarmaakt.
Bereiding van de crème:
- Los de inhoud van het metaalkleurige zakje op in 400 ml koude melk.
- Klop ongeveer 3 minuten op gemiddelde snelheid met een elektrische mixer.
- Verdeel over de vorm en strijk gelijkmatig glad met behulp van een spatel of lepel.
- Laat 10-15 min in de koelkast of vriezer staan.
Bereiding van de siroop:
- Klop de inhoud van het zakje in 70 ml water op om de siroop met aardbeiensmaak te maken
- Verspreid over het oppervlak van de cake.
Ontvorm instructies:
- Laat minstens een uur in de koelkast staan alvorens te serveren.
- Laat de punt van een mes langs de rand van de vorm lopen voordat u deze uit elkaar haalt.
- Scheur de zijkanten van de vorm af met behulp van de met pijlen aangegeven lipjes.
- Scheid voorzichtig de zijkanten van de pan en je cake is klaar om te serveren.