Chorizo Ibérico Bellota Worst
- ong. 500 gr chorizo worst
- 100% Ibérico Bellota vlees
- Minimum 4 maanden op natuurlijke wijze gerijpt
- Er is een goede balans tussen de kruidenaroma's en het vlees
- Niet te dik snijden om de beste smaakervaring te beleven
- Geschikt bij rode en rosé wijn
Chorizo Ibérico de Bellota is een typisch Spaanse specialiteit. Spaanse chorizo is een worst soort met een roodachtige kleur en een stevige, grove structuur. De Spaanse Chorizo Ibérico de Bellota wordt gemaakt van het beste vlees van Pata Negra varkens. Deze worden uitsluitend met eikels gevoed, waardoor het vlees een heerlijke, rijke smaak heeft. Vlees van het Ibérico varken wordt tot het beste vlees ter wereld gerekend. En dat proef je!
Het vlees in de Spaanse Chorizo Ibérico de Bellota wordt zorgvuldig geselecteerd en op smaak gebracht met gerookte paprika’s en kruiden zoals knoflook en oregano. De paprika’s geven de worst zijn typische rode kleur. Het velletje van de Spaanse chorizo is gemaakt van natuurdarm. Deze absorbeert de smaak van de chorizo en kan gewoon gegeten worden.
De Spaanse chorizo kan gegeten worden als broodbeleg, als tapa of als hapje bij de borrel. Maar ook in gerechten is deze Spaanse worst heerlijk. Kook hem bijvoorbeeld mee in een stoofschotel of eet de chorizo gebakken of gegrild. Lekker in combinatie met ei of aardappelblokjes.
Wil je meer dan de gewone supermarktkwaliteit, dan zal je met onze Chorizo Ibérico de Bellota van Benito uit Huelva zeer aangenaam verrast zijn !
Bestel hem meteen en de volgende werkdag wordt hij al bij jou thuis geleverd.