manzanilla olijven met pit

Olijven Manzanilla met pit

gordales olijven

Olijven Gordales

Olijven manzanilla pimiento

geen

Manzanilla olijven gevuld met een pepertje. 

€ 3,20
Op voorraad
  • Koop 3 voor € 3,04 en bespaar 11%
  • Koop 6 voor € 2,88 en bespaar 16%
  • Koop 9 voor € 2,72 en bespaar 20%
  • Koop 12 voor € 2,56 en bespaar 25%
  • 100% exclusieve Spaanse topproducten
  • Vóór 22.00u bestellen, morgen geleverd
  • Vanaf €59,- gratis bezorgd
  • Direct van de Spaanse producent

Productbeschrijving

 

- Glazen bokaal met netto gewicht : 200 gr ( uitgelekt 170 gr)

- Groene olijven die geteeld werden in de Vallei van de Guadalhorce in de nabijheid van Malaga.

- Gevuld met een Spaans pepertje.

- Typisch product uit Andalusië.

- Heeft het label van 'Sabor a Malaga'.

- Geproduceerd door het familiebedrijf Bravo.

 


Olijven Manzanilla met pepertje. 


Spaanse olijven zijn gezond en doen ons denken aan zon en vakantie maar ook aan Spaanse tapas en extra vierge olijfolie. Olijven zijn bittere vruchten en kunnen dus ook niet gegeten worden zonder dat ze bewerkt worden. Zo worden bv de groene olijven ondergedompeld in een bad met sodawater om daarna gewassen te worden met water.Dan worden ze opgeslagen in tanks met bv pekel om daarna  weer ontzout te worden en op smaak gebracht te worden met het gewenste recept.

Het verschil tussen groene en zwarte olijven is gewoon de rijpheid van de vrucht. De groene worden eerst geplukt en de zwarte zijn de heel rijpe vruchten. Er zijn over gans de wereld honderden olijfsoorten waarvan in Spanje de manzanilla, picudo,hojiblanca en de arbequina de meest voorkomende zijn.

Waarom zijn olijven nu zo gezond ?

Omdat ze boordevol enkelvoudige onverzadigde vetten zitten en rijk zijn aan anti-oxidanten,vitaminen en mineralen. Ze zorgen voor de verlaging van het cholesterolgehalte in ons bloed en ook voor de kwaliteit van ons cholesterolgehalte.

Andere klanten bekeken ook