Paté Morcilla
- Paté van bloedworst en pijnboompitten
- Inhoud: 100gr
- Producent: Gourmet Cazorla - Linares Jaën
- Ingrediënten: ui, rijst, varkensbloed, varkensvet, paneermeel, pijnboompitten, zout, suiker, kruiden, aardappelzetmeel, amandelmeel, zonnebloemolie
- Allergeen: Bevat gluten, amandelmeel, pijnboompitten.
- Eenmaal geopend, gekoeld bewaren tussen 0 ° C en 5 ° C.
- Betaal minder met volumekorting en spaarpunten
Deze paté van Andalusische bloedworst smaakt heerlijk op een krokant Spaans toastje. Ook kan je deze paté uitsmeren op geurend warm en krakend brood. Deze uitmuntende Spaanse paté moet zeker aanwezig zijn op uw tapasplank in olijfhout. Samen met heerlijke Spaanse serrano en Ibérico ham, chorizo en Spaanse kazen.
Wij hebben als specialist in Spaanse delicatessen uit Andalusië, deze paté's en tapenades van producent Gourmet Cazorla uit Jaen 100% goedgekeurd op smaak.
Bestel vandaag nog deze heerlijke
paté en we bezorgen hem morgen bij je thuis.