Gevulde Pepers Kabeljauw
- Inhoud: 4 gevulde piquillo pepers
- Producent: Rosara - Navarra
- Ingrediënten: Piquillo-paprika's, visbouillon, kabeljauw, ui, tomaat, zonnebloemolie, garnalen, rijstmeel, melk, prei, wortel, groene paprika, rijst, knoflook, zout en kruiden
- Volumekorting
- Direct van Spaanse producent
- Bevat zuivel, vis en schaaldieren
- Bevat geen gluten
Suggesties
Deze gevulde piquillo pepers zijn erg delicaat, het wordt aanbevolen om het blikje te openen, de paprika's één voor één uit te scheppen met een lepel en dan de saus erover te gieten.
De beste manier om te verwarmen is au bain-marie (voor het openen van het blik), in de oven op middelmatige temperatuur of in een steelpan op laag vuur. Het kan worden gepresenteerd met plakjes kabeljauw of gerookte zalm, plakjes geroosterde aardappel, rijst