Membrillo Kweepeergelei
- Decoratief doosje netto 250 gr.
- Ingrediënten : kweepeer, natuurlijke suikers
- Producent : La Membrillera - Puente Genil (Cordoba)
- Lekker bij kazen en salades.
- Volgende werkdag bezorgd
Kweeperen zijn zo niet echt te eten omdat ze te bitter zijn van smaak, maar in Cordoba wordt van deze vrucht heerlijke membrillo gelei gemaakt. In Spanje wordt membrillo massaal geconsumeerd omdat het echt een gezond natuurproduct is. Zowel bij het ontbijt als bij andere maaltijden kan je membrillo eten.
Kinderen krijgen dit heerlijk kweepeer product ook mee in hun brooddoos omdat het extra kracht geeft tijdens de dag. Ook de beste chefkoks van het land werken graag met membrillo, ze kunnen er ook echte kunststukjes mee maken omdat het product ook snijbaar en oprolbaar is. Dus ideaal om lekkere gerechten te versieren.
Membrillo smaakt het best in salades en bij kazen, walnoten geven ook een extra smaaktoets aan de kweepeergelei.