Terug

GRATIS BEZORGD BIJ 65€ (BE-NL)

Ventresca Atun Tonijn

    Ventresca Atun TonijnVentresca Atun Tonijn

Bericht mij wanneer beschikbaar

Dit is geen gewone tonijn – dit is ventresca tonijn van La Chanca: zó zacht, zó smaakvol, zó Spaans! Eén hap en je snapt waarom dit het buikje van de vis is waar iedereen dol op is. Olé op je tong! 225 gr

€ 10,85

€ 10,85

Aan verlanglijst toevoegen

  • Vanaf 65 € GRATIS Bezorging BE/NL
  • 6,90 Euro bezorging NL/BE
  • Binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd
  • Sparen voor KORTING
Placeholder9,6

98 % beveelt ons aan

“Fijne en duidelijke webshop, correcte leveringen en in de nieuwsbrief staan regelmatig overheerlijke Spaanse gerechten. Helemaal weer in Spaanse sferen. Chris - Venray”

Productomschrijving

Ventresca Atun Tonijn

Zacht, rijk en 100% Spaans: ventresca tonijn van La Chanca


De ventresca tonijn – het buikdeel van de tonijn – is de koning onder de visconserven. Zacht, smeuïg en vol smaak, wordt dit deel van de gele tonijn (Thunnus albacares) met zorg geselecteerd en ambachtelijk verwerkt door La Chanca in Barbate, een vissersstad aan de zuidkust van Spanje. Alleen tonijn, olijfolie en zeezout – meer heeft dit topproduct niet nodig. Geen kunstmatige toevoegingen, geen compromissen, alleen pure Spaanse smaak.

 

Waarom is ventresca tonijn zo bijzonder?


In tegenstelling tot gewone tonijnfilet is ventresca vetter, zachter en rijker van smaak. Het is het deel dat letterlijk smelt op je tong. Dankzij de traditionele verwerking door La Chanca proef je het vakmanschap en de mediterrane traditie in elke hap. Perfect voor een tapasavond, een verfijnde lunch of een bijzondere borrelplank.

 

Ingrediënten:

Tonijnbuikfilet (Thunnus albacares), olijfolie, zeezout
Allergenen: Bevat vis
Zonder kunstmatige toevoegingen

 

Voedingswaarden per 100 g:

 

VoedingswaardeWaarde
Energie1209 kJ / 292 kcal
Vetten21 g
Waarvan verzadigd3,1 g
Koolhydraten<0,5 g
Waarvan suikers<0,1 g
Eiwitten25 g
Zout1,2 g

Over La Chanca


La Chanca is een familiebedrijf uit Barbate dat zich toelegt op traditionele visverwerking. Ze werken met lokaal gevangen vis, volgens eeuwenoude technieken zoals de almadraba. Duurzaam, eerlijk en ambachtelijk – dat is waar La Chanca voor staat. Hun assortiment bestaat uit authentieke Spaanse delicatessen zoals mojama, ansjovis, octopus, sardines en natuurlijk: ventresca tonijn.

 

Gebruiksmomenten


Deze ventresca is ideaal als luxe tapa, bij een glas witte wijn, op een mediterraan broodje of als smaakvolle toevoeging aan salades en pasta’s. Ook perfect als origineel cadeau of om zelf van te genieten tijdens een avondje tafelen.

 

Recept idee: Mediterraans broodje met ventresca tonijn


Beleg een vers ciabatta broodje met gegrilde paprika, rucola en een royale portie La Chanca ventresca tonijn. Besprenkel met extra vierge olijfolie, voeg wat kappertjes toe en serveer met een glas frisse witte wijn. Klaar in 5 minuten – en het smaakt alsof je aan de Spaanse kust zit.

ciabatta broodje met ventresca tonijn

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    Niet op voorraad

    Bericht mij wanneer beschikbaar

    Ventresca Atun Tonijn

    Ventresca Atun Tonijn

    € 10,85

    shopandalucia 9,6 / 10 - 2847 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »